Tid Til Alt
Tidsbestilling til alle på nettet
Bestil tid nu For firmaer Hjælp

Sådan bestiller du tid

Nettet har mange forskellige systemer til tidsbestilling. De fleste kræver at du tilmelder dig og får et kodeord først.

Bruger du vores kalendersystem, skal du starte med knappen ”Klik her for kode”. Så kommer der et nyt vindue, hvor du skriver navn, tlf. og e-mail. Tryk til sidst ”Bestil kode” og kort efter får du en mail med en adgangskode.

Dine oplysninger
Brug nu din mail-adresse og din nye kode til at logge dig ind på kalenderen. Når du er inde, bør du først udfyde de relevante, oplysninger om dig selv i højre side. Du kan også ændre din adgangskode til noget, der er nemmere at huske.

kalenderKlar til at booke
Så er du klar til at booke en tid: Vælg en ydelse eller kalenderen for en bestemt person. Tryk på ”Videre” og find en ledig tid, der passer dig. Skriv evt. en bemærkning og slut af med ”Bekræft”.

Så er du allerede færdig, med mindre du vil booke flere tider. Kort efter får du en e-mail med en bekræftelse af din bestilling. Op til din aftale får du også en påmindelse, så du ikke glemmer den.

Du kan bruge den samme kode næste gang, du vil bestille tid samme sted. Så logger du bare på med det samme. Du kan dog ikke bruge koden til et andet firmas kalender. Så skal du bestille en ny.

Andre systemer
Tid Til Alt.dk linker til andre relevante sider med tidsbestilling. Så kommer du til en ny hjemmeside, hvor du kan bestille tid. De fleste systemer virker på nogenlunde samme måde, hvor du starter med at bestille en kode eller tilmelde dig.

Mere om kalenderen

Flere detaljer om bookingsystemet på Geckobooking.dk:

De bruger online booking - cases

Se skærmbilleder
Funktioner

Brochure (pdf 83 kb)

Bestil tid

Prøv det gratis

Få online booking gratis i en måned. Herefter kan du nemt fortsætte med den samme kalender, hvis du vil have et rigtigt abonnement.

Prøv en gratis demo