Tid Til Alt
Tidsbestilling til alle på nettet
Bestil tid nu For firmaer Om os

Ingen grund til bekymring

"Tidsbestilling på nettet duer slet ikke til mig..."

Sådan lyder en typisk reaktion, når vi præsenterer mulige kunder for Tid Til Alt. Der kan selvfølgelig være gode grunde til at tænke sådan. Men ofte dækker det over en unødvendig bekymring for ikke at kunne styre sin booking selv.

Du behøver ikke være nervøs. Du har mange muligheder for at holde styr på dine aftaler uden overraskelser:

  • Telefon og mail-adresse: Nye kunder skal oplyse mailadresse og telefonnummer for at få adgang til bookingsystemet. Så du kan altid kontakte dem, hvis der sker fejl.
  • Plus-dage: Du kan sætte en frist for, hvornår man kan tidligst kan booke en tid. For eksempel om en eller to dage.
  • Slet-dage: Du kan bestemme, hvor sent, kunden kan aflyse.
  • E-mail-besked: Du får en mail, når der er en ny bestilling eller aflysning. Du får altså besked hurtigt og er hele tiden ajour.
  • Kvik booking giver dig selv mulighed for hurtigt at booke en tid, direkte i kalenderen. Hvis du har en kunde i røret eller lignende.

Eksempel 1: Er du væk fra computeren det meste af dagen, kan du sætte to plusdage og slettedage. Når du tjekker din kalender og mail ved fyraften, vil de nye bookinger tidligst være om to dage.

Eksempel 2: Har I allerede et internt system eller en papirkalender til at booke tider? Så kan I opdatere med de mails, der kommer fra online booking. Tjek mailboksen et par gange om dagen og sæt evt. en eller to plusdage og slettedage, hvis I vil være på den sikre side.

Som med andre systemer
Ellers er det jo ikke anderledes end alle andre måder at bestille på: En gang i mellem sker der fejl, også selvom du selv, klarer det. Så må man bare tage kontakt til kunderne for at få tingene i orden.

Prøv en gratis demo


 

Bestil kalender

Mere om kalenderen

Flere detaljer om bookingsystemet på Geckobooking.dk:

De bruger online booking - cases

Se skærmbilleder

Funktioner

Prøv det gratis

Få online booking gratis i en måned. Herefter kan du nemt fortsætte med den samme kalender, hvis du vil have et rigtigt abonnement.

Prøv en gratis demo

Hjælp til hjemmesider

Hvis du skal have en ny hjemmeside eller opdateret den gamle: IsenTekst.dk