Idemand Henrik Isen

Tid Til Alt ejes og drives af mig, Henrik Isen. Jeg er iværksætter, hjemmesideskaber og freelancejournalist.

Man må gøre det selv
Tid Til Alt var et af mange indfald, når man bliver irriteret over, at der ikke er de ydelser, man selv ønsker. I sidste ende kan man blive nødt til at tilbyde dem selv, derfor gik Tid Til Alt i luften i foråret 2008.

Uddannet journalist
Jeg er uddannet journalist i sommeren 1992 fra Journalisthøjskolen i Århus. I 2006 startede jeg som freelancer med speciale i indhold til nettet, under navnet Isentekst.dk. Jeg har arbejdet på mange hjemmesider med nyt indhold, opdatering og design.

Som almindelig journalist har jeg arbejdet med vidt forskellige ting

  • informationsmedarbejder
  • redaktionssekretær på forskellige aviser,
  • sportsjournalist
  • lavet tv-quiz.

Læs mere om mig på isentekst.dk