Tid Til Alt
Tidsbestilling til alle på nettet
Bestil tid nu For firmaer Om os

Abonnements-betingelser

Ansvarsfraskrivelse

Tid Til Alt.dk har intet ansvar for de enkelte aftaler. Vi henviser til bookingsiden, resten er mellem kunde og firma. Vi tager forbehold for tryk og tastefejl, prisændringer og tekniske problemer.

Med mindre andet er aftalt, er det kundens eget ansvar at indsætte koder til kalender-systemet på egen hjemmeside og få det til at virke korrekt. Ved tekniske problemer med selve systemet skal Tid Til Alt eller Geckobooking straks kontaktes.

Det er ikke tilladt at ændre i koderne til systemet. Vi påtager os derfor heller ikke noget ansvar for de problemer det måtte give i form af mistede data eller problemer med egen hjemmeside.

Copyright

Alt indhold. på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret © og tilhører Tid Til Alt.dk eller AT Orbital.

Det er tilladt at linke til relevante side på hjemmesiden med angivelse af Tid Til Alt.dk.

Uretmæssig brug af materiale og udgående links uden forudgående tilladelse med Tid til Alt.dk vil blive retsforfulgt ved de danske domstole.

Kundeoplysninger

De indtastede kundeoplysninger vil blive behandlet fortroligt og ikke videregivet eller solgt til tredjeperson.

Betalingsbetingelser

Abonnement og tillægsydelser afregnes forud per kvartal. Med mindre andet er aftalt. Faktura sendes til kunder i god tid. Ved overskridelse af betalingsbetingelserne, vil der blive pålagt 2 % i rente pr. påbegyndt måned samt kr. 100,- pr. afsendt rykkerskrivelse til kunden.

Opsigelse – abonnent

Abonnenter kan opsiges med en måneds varsel til den 1. eller ved udløbet af et betalingskvartal. Kalenderen vil blive lukket umiddelbart efter udløbet af fristen og det er kundens eget ansvar at indsamle evt. kundedata og lignende.

Opsigelse - Tid Til Alt

Tid Til Alt kan til enhver tid opsige din kalender til udgangen af det indeværende kvartal.

Hvis systemet bliver misbrugt, har vi dog ret til at lukke din kalender uden varsel. Vurdering af evt. misbrug er op til Tid Til Alt.dk.

Vi linker gerne til dig

Har du allerede et kalendersystem på nettet? Så send os et link. Vi vil være det foretrukne sted på nettet til tidsbestilling. Derfor kan du få et gratis link til din hjemmeside.
Send os et link

Hjælp til hjemmesider

Hvis du skal have en ny hjemmeside eller opdateret den gamle: IsenTekst.dk